Gillette Fusion ProShield lubricatiestrips voor en achter de mesjes beschermen tegen irritatie

  • Gillette ProShield Chill scheermes voor mannen is uitgerust met Flexball Technologie die je gezichtscontouren volgt. Neemt vrijwel elk haartje mee
  • Vijf precisiemesjes die minder aan de haren trekken voor ongelooflijk comfort ( vs. Fusion)
  • Koel met Cooling Technologie tijdens het scheren
  • Verpakking bevat een scheerorganizer
  • Scheermesjes passen op alle Fusion en ProGlide scheersystemen
  • Precisie trimmermesje aan de achterkant voor scherpe, strakke lijnen

ProShield Beschermende strips tegen irritatie
Gillette ProShield Chill scheermesjes zijn de eerste met beschermende strips vóór en na de mesjes, waardoor je huid vochtig blijft en zo beschermd wordt tegen irritatie door de scheerbewegingen. Deze toegevoegde lubricatie stelt de mesjes in staat gemakkelijk over de huid te glijden om een verbeterde scheerervaring te bieden met de ultieme huidbescherming.

FlexBall Technologie volgt de gezichtscontouren
De FlexBall Technologie stelt de scheerkop in staat om van voren naar achteren en van links naar rechts te draaien om de gezichtscontouren te volgen voor de beste scheerbeurt van Gillette. Daarnaast heeft de ergonomisch ontwikkelde handgreep van het scheersysteem grips aan de zijkanten voor een stevig houvast, zelfs als het nat is. Het resultaat: Meer controle en een nauwkeurigere scheerbeurt waarbij minder haartjes* worden overgeslagen.
*t.o.v. Fusion bij een enkele haal langs de gezichtscontouren

Ontwikkeld voor ongelofelijk contact en comfort
ProShield Chill heeft de dunste en fijnste vijf-mesjes technologie* van Gillette voor minder trekken* voor ongelofelijk comfort. Daarnaast is de ProShield kambescherming ontworpen om te helpen lange haartjes beter op één lijn te brengen, terwijl de spoelsleuven ervoor zorgen dat het scheermes beter gereinigd kan worden.
*eerste vier mesjes
**t.o.v. Fusion

Ontwikkeld voor optimale precisie en efficiëntie
Gillette ProShield Chill mesjes hebben een speciaal ontwikkelde Precisie Trimmer aan de achterkant van het mesje voor accurate rand randjes en een Mesjes Stabilisator om optimaal afstand te houden tussen de mesjes voor toegevoegd comfort.

De Gillette Fusion Power scheermesjes zijn speciaal ontwikkeld voor het Gillette fusion power scheerappaat. De Gillette Fusion Power mesjes hebben een speciale Lubrastrip met vitamine E en Aloë Vera die de huid beschermt tijdens en na het scheren. De verkleuring van de strip geeft aan wanneer het mesje vervangen moet worden voor extra gemak. De Flexible Comfort Guard bereidt de haartjes voor op het scheren voor een extra comfortabele scheerbeurt. De microribbels zorgen voor een glad en fijn scheerresultaat.

 

Gillette Proshield Chill -scheermesjes-mannen-6 stuks

Gillette ProGlide® 8-pack

 

De Gillette ProGlide® met FlexBall technologie is de volgende evolutie in onze scheerrevolutie, een bewegend scheerapparaat voor maximaal contact met alle gezichtscontouren van de man.

FlexBall-technologie

De FlexBall-technologie past zich aan op je gezichtscontouren voor een comfortabele scheerbeurt. Het neemt moeiteloos vrijwel elk haartje mee.

5 antifrictiemesjes

Scheersysteem met 5 antifrictiemesjes voor een langdurig gladde scheerbeurt

Beschermende strip

Geavanceerde beschermende strip (vs. Fusion5)

Precisietrimmer

Precisietrimmer voor moeilijk bereikbare plekken en het bijwerken van gezichtshaar.

Microribbels

Microribbels trekken de huid zachtjes glad voor een gladde scheerbeurt