0%

Hozelock Auto Reel Slangenhouder – 30m – 12,5mm

139,95

Op voorraad

-
+

Service

Een klacht op probleem? Geen zorgen, wij lossen het op.

Discount

De scherpste prijzen voor uw artikelen

Delivery

We bezorgen op tijd en op locatie

Beschrijving

Bijzondere kenmerken

Op zoek naar een tuinslang die standaard verwerkt zit in een haspel? Een die je aan de muur kunt bevestigen en automatisch oprolt? Een die de kans op vieze handen en een in de knoop geraakte tuinslang aanzienlijk beperkt? Dan is de Hozelock AutoReel 30 meter (Ø 12,5 mm) slanghaspel wellicht wat voor je.

De tuinslang die verwerkt zit in de Auto Reel is 30 meter lang en heeft een diameter van 12,5 mm. Het betreft een Hozelock Select slang. Deze is slijtvast en lekker duurzaam. De Auto Reel is een muurhaspel met automatisch oprolmechanisme. Dit principe is vergelijkbaar met dat van een rolmaat. Je kunt de slang tot iedere gewenste lengte uittrekken. Deze heeft genoeg bewegingsruimte en knoopt of knikt niet. De slang gaat vanzelf geleidelijk weer terug de muurhaspel in wanneer je klaar bent. Je kunt de Auto Reel plat tegen de muur klappen. De toevoerslang om de Auto Reel aan te sluiten op de buitenkraan is 2 meter lang. Alle bevestigingsmaterialen en koppelingen worden meegeleverd.

De Hozelock AutoReel 30 meter (Ø 12,5 mm) slanghaspel is dus slijtage-bestendig, duurzaam, flexibel in gebruik, je hebt geen last van knopen of knikken en de slang zit automatisch altijd netjes opgeborgen. De Auto Reel dien je wel op een vaste plek te bevestigen; op maximaal 2 meter van de buitenkraan. Dit moet schikken binnen je tuinruimte.

Voordelen:
Slijtvaste slang
Uittrekbaar tot iedere gewenste lengte tot 30 meter
Genoeg bewegingsruimte om alle tuinhoeken te bereiken, zonder last van knopen of knikken
Slang zit altijd netjes opgeborgen
Inclusief koppelingen

Specificaties

Lengte slang: 30 meter
Diameter slang: 12,5 mm
Materiaal: Kunststof