0%

Hozelock Drukspuit Standard – 5Liter – slechts 1 keer op druk brengen

29,95

Op voorraad

-
+

Service

Een klacht op probleem? Geen zorgen, wij lossen het op.

Discount

De scherpste prijzen voor uw artikelen

Delivery

We bezorgen op tijd en op locatie

Beschrijving

Productinformatie

Gebruik deze drukspuit om uw planten en bomen in de tuin te behandelen met plantenvoeding, insecticide, pesticide of schimmelwerende middelen.

Deze drukspuit is geschikt voor tuinen tot 300 m² en beschikt over een doorzichtige 5Liter container met schaalverdeling. De effectieve inhoud van deze drukspuit bedraagt 3 liter, omdat er 2 liter inhoud benodigd is om druk in de container op te kunnen bouwen.

Dankzij de brede vulopening kunt u deze drukspuit eenvoudig vullen of legen en kunt u de vloeistof in de container gemakkelijk mengen.

Kenmerken

Alle Hozelock drukspuiten zijn uitgerust met het unieke last drop pompmechanisme. Dit houdt in dat de drukspuit slechts 1 keer met behulp van de pomphendel op druk gebracht hoeft te worden waarna U de gehele inhoud, zonder onderbreking of residu leeg kunt spuiten. U hoeft dus nooit meer uw werkzaamheden te onderbreken om de drukspuit opnieuw op te pompen.

De Drukspuit 5Liter PLUS is uitgerust met een 30 cm glasfiber sproeilans uitgerust met een verstelbare spuitkop van straal tot nevel. Dankzij de ergonomische handgreep met aan/uit schakelaar en vergrendeling voor continu gebruik heeft u volledige controle over uw werkzaamheden. Na gebruik kunt u de drukspuit eenvoudig ontluchten met behulp van het geïntegreerde ontluchtingsventiel.