0%

Philips OneBlade 360 Blade QP410/30 – Vervangmesje – 1 stuk

16,95

Uitverkocht

Service

Een klacht op probleem? Geen zorgen, wij lossen het op.

Discount

De scherpste prijzen voor uw artikelen

Delivery

We bezorgen op tijd en op locatie

Beschrijving

Trim, scheer en style moeiteloos haar van elke lengte met de Philips OneBlade 360 Blade QP410/30. De 360 Blade beweegt in alle richtingen en volgt de contouren van je gezicht, waardoor je makkelijk de moeilijkste gebieden bereikt met minder bewegingen*. De 360 Blade met dubbel beschermingssysteem (gladde coating en afgeronde uiteinden) beweegt 12000x per minuut, voor een effectieve en comfortabele trim- of scheerbeurt. De OneBlade-mesjes zijn ontworpen voor langdurig gebruik, elk mesje gaat tot 4 maanden mee*. In deze verpakking zit 1 360 Blade vervangmesje.

Goed om te weten

  • Trim, scheer en style
  • 1x 360-mesje
  • Past op alle OneBlade-handgrepen
  • Mesje gaat tot 4 maanden mee*

Kenmerken van de Philips OneBlade Pro QP410/30

Unieke OneBlade-technologie
Philips OneBlade heeft een revolutionaire technologie die speciaal is ontworpen voor het trimmen van haar van elke lengte. Dankzij het dubbele beschermingssysteem – een glijcoating en afgeronde uiteinden – wordt scheren gemakkelijker en comfortabeler. Het scheerapparaat heeft een snelbewegend mesje (6000x per minuut), wat zeer effectief werkt, zelfs bij langere haren.

Dubbelzijdig mesje
OneBlade volgt de contouren van je gezicht zodat je alle plekken eenvoudig en comfortabel kunt scheren. Style je eigen contouren en strakke lijnen door het dubbelzijdige mes in elke gewenste richting te bewegen.

Innovatief 360-mesje
Het innovatieve 360-mesje kan in alle richtingen buigen en past zich aan de contouren van jouw gezicht aan. Het ontwerp maakt continu contact met de huid waardoor continue controle mogelijk blijft. Zo kun je eenvoudig zelfs de meest lastig bereikbare plekjes trimmen en scheren, met minder herhalende bewegingen en meer comfort.

Duurzame OneBlade
De mesjes zijn ontworpen voor langdurige prestaties. Voor behoud van een optimaal resultaat hoef je elk mesje slechts om de 4 maanden te vervangen*. Het vervangen is eenvoudig en moeiteloos.

Trim- en scheerprestaties

  • Scheersysteem
    Contourvolgende technologie – vierdimensionaal Flex-mes – Dubbel beschermingssysteem
  • Trimsysteem
    Contourvolgende technologie – Vierdimensionaal Flex-mes