0%

Zwitsal Na ‘t Zonnetje Aftersun Lotion – 150 ml

10,95

Op voorraad

-
+

Service

Een klacht op probleem? Geen zorgen, wij lossen het op.

Discount

De scherpste prijzen voor uw artikelen

Delivery

We bezorgen op tijd en op locatie

Beschrijving

Zwitsal Na ‘t Zonnetje Aftersun Lotion kalmeert, verkoelt direct en verzorgt de huid van je kindje intensief na een zonnig dagje.

  • Zwitsal Na ‘t Zonnetje Lotion verkoelt en verzacht de gevoelige babyhuid
  • De aftersun lotion is dermatologisch getest
  • Zwitsal aftersun lotion is makkelijk smeerbaar
  • Zwitsal Na ‘t Zonnetje baby bodylotion trekt snel in
  • Helpt uitdroging van de huid te voorkomen
  • Zwitsal Na ‘t Zonnetje Aftersun Lotion plakt niet

Zwitsal Na ‘t Zonnetje Aftersun Lotion kalmeert, verkoelt direct en verzorgt de huid van je kindje intensief na een zonnig dagje. De bodylotion is verrijkt met aloë vera voor een direct kalmerend effect. De snel intrekkende lotion behoudt en versterkt de natuurlijke hydratatie van de (gevoelige) kinderhuid. Helpt uitdroging van de huid te voorkomen en biedt langhoudende milde verkoeling. Zwitsal Na ‘t Zonnetje Aftersun is dermatologisch getest. Gebruiksaanwijzing: smeer je kindje royaal in na een dagje (lichte) zon voor een soepel, knuffelzacht én heerlijk ruikend huidje. Je kunt dit product ook gebruiken als baby bodylotion na het badderen. Tip: bewaar Zwitsal Na ‘t Zonnetje Aftersun Lotion in de koelkast voor een extra verkoelend effect. Niets is zo heerlijk zacht als de huid van jouw baby. En net als jij willen wij dat zo houden. Daarom zorgen wij er al bijna 100 jaar voor dat onze babyverzorgingsproducten passen bij de speciale eigenschappen van het babyhuidje.

We vinden het belangrijk dat onze producten mild, veilig en zacht zijn voor de huid van je baby. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Om de kwaliteit en mildheid van onze producten voor huidverzorging te garanderen, testen we onze producten allemaal dermatologisch. Bovendien zijn onze producten mild en pH-huidneutraal en bevatten ze geen SLES. Hiervoor werken onze babyexperts nauw samen met onze medische adviesraad.