43%

Celeste d’Oro – Finest Decaf – Koffiebonen Arabica en Robusta – Cafeïnevrije Koffie – Voor Ieder Moment – Koffiebonen – 1kg

22,95

Op voorraad

-
+

Service

Een klacht op probleem? Geen zorgen, wij lossen het op.

Discount

De scherpste prijzen voor uw artikelen

Delivery

We bezorgen op tijd en op locatie

Beschrijving

Celeste d’Oro Finest Decaf: Cafeïnevrij, ideaal voor je alledaagse kopje koffie.

Een elegante en cafeïnevrije koffie, dat is wat je kan verwachten van de Finest Decaf koffiebonen van Celeste d’Oro. Met aroma’s van perzik, hazelnoot, karamel, laurier en lichte peper doen de Finest Decaf koffiebonen niet onder aan de andere smaken van Celeste d’Oro. Heerlijk om als lungo en espresso te drinken. Tevens een perfecte basis voor filterkoffie.

De koffiebonen komen uit verschillende gebieden in Zuid-Amerika. Celeste d’Oro is altijd op zoek naar de beste koffieboon van het moment. Door samen te werken met verschillende koffieboeren weet Celeste d’Oro altijd de perfecte koffieboon te vinden.

Finest Decaf koffiebonen zijn:

  • Melange van Arabica en Robusta bonen
  • Smaakintensiteit 7/12
  • Geschikt voor elk moment van de dag
  • Perfect voor lungo en espresso of als basis voor filterkoffie
  • Fruitig van smaak
  • Afkomstig uit Zuid-Amerika
  • Rainforest Alliance gecertificeerd
  • Klimaatneutraal geproduceerd

Rainforest Alliance & CO2 Neutraal

De koffiebranders van Celeste d’Oro zijn altijd op zoek naar de beste koffiebonen, maar dit mag niet ten koste gaan van onze planeet. De koffiebonen zijn dan ook Rainforest Alliance gecertificeerd en worden CO2-neutraal geproduceerd. Een certificering bij Rainforest Alliance helpt boeren betere gewassen te produceren, zich aan te passen aan klimaatverandering en kosten te verlagen.

Het CO2 Neutraal Label is verkregen omdat Celeste d’Oro een duidelijk beeld heeft van zijn ecologisch voetafdruk. Door dit in kaart te brengen is het gelukt om gericht veranderingen toe te passen om zo de CO2 uitstoot te verminderen. De CO2 uitstoot die overblijft wordt gecompenseerd door het investeren in gecertificeerde klimaatprojecten.