7x Fairy – Dreft – Ultra Cleaner – Vaatwas Reinigingstabletten – 2 Stuks

De vaatwasmachinereiniger Fairy/Dreft Ultra Clean bevat alle noodzakelijke reinigingselementen om te helpen bij het verwijderen van kalkaanslag en vetresten in de vaatwasmachine. Zo blijven de leidingen, filters en het sproeisysteem van de vaatwasmachine in optimale conditie, wat essentieel is voor het behoud en optimaal functioneren van een vaatwasmachine.

Het advies is regelmatig (1x per maand) de machine te reinigen. De vaatwasmachinereiniger tabletten lossen snel op en kunnen op een heel energiezuinige manier op 40°C hun werk doen.

Inhoud: 14 Stuks

De capsules van afwasmiddel Fairy Platinum All in One Plus kunnen als bord relucient dankzij zijn actiereinigingsdoekje en zijn formule, die vet verwijdert hardnekkig A La Primera. Fairy Platinum maakt de reiniger geschikt voor het koken van alles wat je wil, want het reinigt tot vet het filter en maakt briljante borden vaatwasmachinebestendig en stralend. Zijn hoog oplosbare capsule lost sneller op dan tabletten, zodat direct begint te handelen. Voor een uitstekende reiniging. Daarnaast zijn ze zeer gebruiksvriendelijk. Alleen in de vaatwasser moeten worden geplaatst. Zonder envoltorios te verwijderen en geen complicaties. Ook gebruikt de Fairy Platinum vaatwasser voor handwas en verwijdert vet hardnekkig. Formaat: tas met 200 capsules van de vaatwasser Lemon.

De capsules van afwasmiddel Fairy Platinum All in One Plus kunnen als bord relucient dankzij zijn actiereinigingsdoekje en zijn formule, die vet verwijdert hardnekkig A La Primera. Fairy Platinum maakt de reiniger geschikt voor het koken van alles wat je wil, want het reinigt tot vet het filter en maakt briljante borden vaatwasmachinebestendig en stralend. Zijn hoog oplosbare capsule lost sneller dan tabletten, zodat direct begint te handelen. Voor een uitstekende reiniging. Daarnaast zijn ze zeer gebruiksvriendelijk. Alleen in de vaatwasser moeten worden geplaatst. Zonder envoltorios te verwijderen en geen complicaties. Ook gebruikt de Fairy Platinum vaatwasser voor handwas en verwijdert vet hardnekkig. Formaat: tas met 84 capsules van de vaatwasser Lemon.