De Gillette Fusion Manual is uitgerust met Gillette’s geavanceerde technologie voor bewezen prestaties, zelfs bij een gevoelige huid.
Fusion Manual scheermesjes geven je de scheerprestatie die je nodig hebt om er op je allerbest uit te zien.
Gebruik de Fusion mesjes voor een ongelofelijk glad en comfortabel scheerresultaat – zelfs tegen de baardgroei in.

5 mesjes voor minder druk en meer comfort (t.o.v. Gillette Mach3).

– De Lubastrip geeft meer smeringsmiddelen af waardoor het scheermes soepel over de huid glijdt wat zorgt voor meer scheercomfort.
– De Guard met Micro ribbels volgen de contouren van het gezicht voor een comfortabel scheerresultaat.
– De Precisie Trimmer is een perfect hulpmiddel voor het scheren van de lastige plekken, zonder onder de neus, en rondom hoofdhaar en bakkebaarden.

Let op: Door veranderende verpakkingen kan het zijn dat je het product in een andere verpakking ontvangt dan op de productpagina wordt weergegeven.
Het product is verder exact hetzelfde.

Gillette Fusion Manual Scheermesjes

De man die zuinig is op zijn huid, gebruikt het liefst mesjes van Gillette Fusion, zo simpel is het. De vijf Gillette scheermesjes zijn op korte afstand van elkaar geplaatst, waardoor er superglad kan worden geschoren en bovendien met minder druk op de huid. Met dit Gillette 8-pack ben je voordelig uit en kun je even voort.

 • Het eerste scheermes van Gillette met 5 mesjes aan de voorzijde en een precisietrimmer aan de achterzijde van de scheerkop
 • De 5 mesjes zijn dichter bij elkaar geplaatst dan bij Gillette Mach 3 om teveel druk op de huid te helpen verminderen
 • Verbeterde Lubrastrip Indicator
 • Een flexibele Comfort Guard met 15 microribbbels helpt je nog gladder en comfortabeler scheren door de huid licht op te rekken voor de mesjes erover heen strijken
 • 8 navulmesjes – tot 6 maanden scheren

Gillette Scheermesjes Fusion 5 Met 5 dicht bij elkaar staande mesjes van Gillette voor een betaalbare prijs. Met anti-frictiemesjes voor maximaal 20 scheerbeurten per navulmesje Precisietrimmer voor moeilijk bereikbare plekken en het bijwerken van gezichtshaar Tot 14 maanden scheerbeurten per verpakking Zachte microribbels trekken de huid zachtjes glad om de haartjes voor te bereiden voor een gladde scheerbeurt Navulscheermesjes passen op ProGlide, ProShield en Fusion scheersystemen De Gillette Fusion5 scheermesjes voor mannen bevatten 5 anti-frictiemesjes voor een gladde en langhoudende scheerbeurt. De mesjes staan dicht bij elkaar voor ongelooflijk comfort en er zit een precisietrimmer aan de achterkant voor moeilijk bereikbare plaatsen en voor het bijwerken van gezichtshaar. Gillette Fusion5 navulscheermesjes passen op alle Gillette Fusion5 scheersystemen.

5 scheermesjes helpen de druk per mesje verminderen voor een comfortabele scheerbeurt (in vergelijking met Mach3)

 • Precisietrimmer aan de achterkant – voor een nauwkeurige afwerking van moeilijk bereikbare zones (neus en bakkebaarden)
 • Met één scheermesje kan je je tot één maand lang scheren
 • Past op alle Fusion scheermesjes

Het comfort van vijf mesjes en de precisie van één
De Gillette Fusion5 heeft vijf mesjes die dichter bij elkaar staan* voor ongeëvenaard comfort. Dit scheersysteem biedt verschillende functies voor topprestaties.
*vs. Mach3

Vijf mesjes scheren dichter op de huid dan één
Vijf mesjes scheren niet alleen dichter op de huid dan één mesje, de Gillette Fusion5 technologie heeft bovendien vijf mesjes die dichter bij elkaar staan voor dichter op de huid en comfortabeler scheren dan met de Mach3. Gillette Fusion5 is een geavanceerd scheersysteem met een vijfbladig scheertechnologie-oppervlak, een Precisietrimmer en een Flexibele Comfort Guard.

Lubrastrip voor beter glijden
De Lubrastrip bovenaan het scheerapparaat zorgt voor een soepelere scheerervaring door wateroplosbare glijmiddelen op de huid aan te brengen voor beter glijden en meer comfort. De strip wordt wit als je scheerervaring niet meer optimaal is.

Precisietrimmer voor lastige plekjes
Met het enkelvoudige mesje dat in de achterkant van de cartridge is ingebouwd kun je lastige plekjes zoals bakkebaarden en onder de neus scheren.

Microribbels maken een groot verschil
De huidbescherming op de mesjes bestaat uit zachte microribbels die aan de mesjes voorafgaan en die helpen om de huid strak te trekken voordat het eerste mesje de eerste haar afsnijdt, zodat je comfortabel en dicht op de huid kunt scheren.

 • GILLETTE PUBIC RAZOR: Ontworpen voor een zachte en gemakkelijke scheerbeurt onder de taille met minimale sneetjes en sneetjes
 • 5 ANTI-FRICTIE MESSEN: Met SimplePass-technologie. Met 5 antifrictiemesjes voor een gladde en comfortabele scheerbeurt
 • 2x SMERING: Gepositioneerd voor en achter de mesjes om een ​​beschermende laag op de huid aan te brengen. Beschikt over een volledig rubberen antisliphandvat voor een gemakkelijke grip in de douche
 • FLEXBALL HANDLE TECHNOLOGY: Flexibel scheermes dat zich aanpast aan uw lichaamscontouren en moeilijk bereikbare plaatsen
 • DERMATOLOOG GETEST: Zacht voor de tere schaamhuid. Zacht en gemakkelijk, verbeter je hygiëneroutine met Gillette Intimate Grooming.
 • ONDERDEEL VAN DE INTIEME VERZORGINGSROUTINE: Gebruik de volledige Gillette Intieme verzorgingslijn voor de gevoelige huid om uw schaamhaar en huid voor te bereiden, te beschermen en te onderhouden

Gillette scheermes voor de intieme zone: ontworpen om in alle zachtheid de schaamstreek te scheren met minimale wondjes

 • SimplePassTM-technologie: met 5 antifrictiemesjes voor een gladde en comfortabele scheerbeurt
 • 2x lubricatie: aangebracht voor en na de messen om een beschermend laagje op de huid aan te brengen
 • Dermatologisch getest: zacht voor de kwetsbare huid van de schaamstreek
 • Moeiteloos en gemakkelijk: breng je intieme verzorgingsroutine op een hoger niveau dankzij de Gillette Intimate verzorgingslijn

Gillette Intimate Navulmesjes voor de Intieme Zone: ontworpen om in alle zachtheid de schaamstreek te scheren met minimale wondjes. Het De SimplePass-technologie met 5 scherpe, antifrictiemesjes zorgt voor een gladde en comfortabele scheerbeurt voor de gevoelige schaamstreek. De navulmesjes zijn dermatologisch getest en bieden extra glijcomfort dankzij de lubricatie voor en na de mesjes. Gebruik de hele Gillette Intimate verzorgingslijn om je intieme zone voor te bereiden, te beschermen tegen scheerirritaties en te verzorgen.

Deze scheermesjes van Gillette hebben een lubrastrip. Hierdoor glijdt het scheermes comfortabel over de huid heen. De scheermesjes hebben 3 rondingvolgende mesjes met ronde beschermkussens. Dit zorgt voor een nauwkeurige en gladde scheerbeurt. Op het navulmesjes zit een blauwe indicatiestrip. Wanneer deze strip vervaagd weet je dat het tijd is om het mesje te vervangen.

Kenmerken:

 • 3 rondingvolgende scheermesjes voor een gladde scheerbeurt
 • De bewegende, afgeronde kop past zich aan je rondingen aan en kan gemakkelijk bij moeilijk te scheren plekken
 • Elk Venus navulmesje past op elk Venus scheersysteem (behalve Simply Venus en Venus voor de Schaamstreek)

Inhoud: Gillette Venus Smooth Scheermesjes – 8 Stuks