Het L’Oréal Paris Age Perfect Cell Renaissance midnight serum bevat een herstellend antioxidant complex met vitamine E.

 • Ondersteunt de natuurlijke celvernieuwing
 • Vermindert zichtbaar rimpels, verstevigt en laat stralen
 • Helpt de huid herstellen, nacht na nacht
 • Voor een gladdere en stevigere huid
 • Herstellend Antioxidant Complex met neohesperidine en vitamine E

 

Als tekenen van ouderdom zichtbaar worden, zoals rimpels in de huid, is een dagelijkse verzorging van de huid erg belangrijk. L’Oréal Paris Age Perfect Cell Renaissance midnight serum bevat een herstellend antioxidant complex met neohesperidine en vitamine E.

 • Neohesperidine: een antioxidant complex verkregen uit citrusvruchten door middel van een milieuvriendelijke technologie
 • Vitamine E: een essentiële antioxidant die van nature in de huid aanwezig is en waarvan het niveau daalt gedurende de dag als gevolg van externe agressies

 

Antioxidanten zijn stoffen die strijden tegen vrije zuurstofradicalen. Vrije zuurstofradicalen zijn onder andere verantwoordelijk voor huidveroudering en voor schade aan de huid. Antioxidanten beschermen de huid tegen vervuiling, gevolgen van blauw licht en UV-straling en maken de huid stralend. Ze verminderen zichtbaar rimpels en verstevigen de huid.

 

Het resultaat

 • De volgende ochtend: de huid voelt gehydrateerd aan en ziet er uitgerust uit, zoals na een goede nachtrust
 • Na 1 week: de huid ziet er jonger, stralender en als nieuw uit
 • Na 4 weken: rimpels zijn zichtbaar verminderd, de teint is stralender en de huid ziet er strakker uit.

 

Hoe te gebruiken?

Stap 1: Reinig de huid met de L’Oréal Paris oog make-up remover.

Stap 2: Breng het Age Perfect Cell Renaissance midnight serum elke ochtend en avond aan met 3-4 druppels op een schone, droge huid vóór de dagelijkse verzorging.

Stap 3: Breng een dun laagje Age Perfect Cell Renaissance oogcrème aan op de oogcontouren

Stap 4: ‘s Ochtends kan de Age Perfect Cell Renaissance SPF 30 dagcrème aangebracht worden voor optimale bescherming.

Stap 5: ‘s Avonds kan de Age Perfect Cell Renaissance nachtcrème aangebracht worden om de huid te helpen herstellen.

 

L’Oréal Paris

Na ruim 30 jaar toegewijd onderzoek weten we bij L’Oréal Paris alles over jouw huid, of deze nu normaal, droog, dof, rijp of gemengd is. Onze huidverzorgende crèmes zijn ontwikkeld en getest in samenwerking met toonaangevende huid experts en wetenschappers over de hele wereld. Bewezen wetenschap, revolutionaire innovaties in luxe texturen voor een exclusieve huidverzorging ervaring. Voor nu een mooie huid en in de toekomst een nog jonger uitziende huid.

L’Oréal Paris Men Expert Power Age Revitaliserende 24H Gezichtscrème

Ontdek de revitaliserende 24H gezichtscrème van L’Oréal Paris Men Expert Power Age, speciaal ontwikkeld voor mannen met een droge huid en verouderingsverschijnselen. Resultaten: De gezichtscrème is doeltreffend in 3 acties: – Verstevigt en versterkt de elasticiteit van de huid – Biedt intens hydratatie voor een frissere en gerevitaliseerde huid – Verbetert de gladheid van de huid Gebruiksaanwijzing: Dagelijks ‘s ochtends en ‘s avonds aanbrengen op een gereinigde huid. Kan worden aangebracht na het scheren om het branderig gevoel tegen te gaan.

 • Verstevigt en versterkt de elasticiteit van de huid
 • Biedt intens hydratatie voor een frissere en gerevitaliseerde huid
 • Verbetert de gladheid van de huid