Het NIVEA Cellular luminous630 anti-age & anti-spot serum vermindert 10 jaar aan opgebouwde ouderdomsvlekken met zichtbare resultaten vanaf 2 weken*. De formule met Luminous630 en collageen booster versterkt de structuur, verstevigt de huid en geeft volume. Diepe rimpels worden opgevuld vanaf 7 dagen**. Voor een egale, jonger uitziende huid met meer volume. Tweemaal daags aanbrengen, ‘s ochtends en ‘s avonds, op een gereinigd gezicht vóór je dagelijkse huidverzorgingsroutine.Voor een optimaal resultaat en om te beschermen tegen verdere vlekvorming & donker worden, ‘s ochtends gebruiken in combinatie met Cellular Luminous630® Anti-spot dagcrème SPF50.

NIVEA MEN Energy douchegel. VOOR MANNEN die een energieboost willen onder de douche met intensieve verzorging voor de huid. De 3-in-1 douchegel voor lichaam, gezicht en haar met activerend mint-extract is de beste manier om je lichaam en geest een energy boost te geven. De verzorgende formule met frisse mannelijke geur biedt je huid langdurige frisheid. Zorgt voor een hernieuwd en verzorgd gevoel van huid en haar. Geef jezelf nieuwe energie na elke douche. Vermijd oogcontact. pH huidneutraal – Huidvriendelijkheid dermatologisch bewezen.

  • Voor lichaam, gezicht en haar
  • Fris huidgevoel
  • Verzorgende formule
  • pH Huidneutraal
  • Verrijkt met mint-extract

NIVEA Cellular Luminous630 Anti-Spot post-acne vlekken serum vermindert zichtbaar pigmentvlekken na acne vanaf 2 weken. De formule bevat Luminous630, salicylzuur en hyaluronzuur voor een egale, gladdere en stralende huid. Het serum is speciaal samengesteld voor de behoeften van de vette, gemengde en onzuivere huid. Het NIVEA Cellular Luminous630 Anti-Spot post-acne vlekken serum heeft een lichte gelachtige textuur en heeft een drievoudige werking op de huid met vlekken na acne: 1. Vermindert zichtbaar donkere vlekken na acne 2. Maakt de huid glad 3. Matteert de huid voor een niet-vette finish Eerste zichtbare resultaten vanaf 2 weken*. De formule met: – Luminous630® werkt op cellulair niveau om pigmentvlekken na acne te verminderen en te verlichten. – Salicylzuur, bekend om de exfoliërende eigenschappen, egaliseert oneffenheden op milde wijze – Hyaluronzuur hydrateert de huid – Groene thee-extract helpt de huid in balans te brengen. Vanaf 2 weken zijn de donkere vlekken zichtbaar lichter* Na 12 weken meldden 100% van de vrouwen een vermindering van hun donkere vlekken* *Zelfevaluatie (score), 46 vrouwen, 2x/dag aangebracht gedurende 12 weken, 2022