De sonische technologie van de Philips Sonicare EasyClean Sonische Elektrische Tandenborstel Model HX6511/22 Wit in combinatie met de werking van de borstels verwijdert voorzichtig 3x meer tandplak dan een handtandenborstel.

Betere plakverwijdering met de Philips Sonicare EasyClean HX6511

De EasyClean staat bekend om zijn simpele maar doeltreffende werking. Wanneer u uw tanden poetst met een elektrische tandenborstel verwijdert u tot 2x meer tandplak in vergelijking met een handtandenborstel.
De ProResults opzetborstel heeft een licht gebogen nek. Hierdoor kunt u eenvoudig bij uw kiezen komen. Het tandplak wordt zo ook op moeilijk bereikbare plekken grondig verwijderd. Heeft u een beugel of andere orthodontische apparatuur? De Philips Sonicare EasyClean is veilig te gebruiken.

Belangrijkste kenmerken van de Philips elektrische tandenborstel:

Geavanceerde Sonicare-technologie
Krachtige sonische trillingen die jouw tandpasta opkloppen tot bubbels die tandplak verwijderen en diep tussen de tanden en langs het tandvleesrand gaan. Staat gelijk aan twee maanden aan handmatig poetsen in slechts 2 minuten. Met 31000 poetsbewegingen per minuut spoel je zachtjes water tussen de tanden, breek je tandplak af en veeg je jouw tanden schoon voor een uitzonderlijke dagelijkse reiniging.

Verwijdert tot 3x meer tandplak*
Het is klinisch bewezen dat de Sonicare elektrische tandenborstel met geavanceerde sonische technologie tot 3x meer tandplak verwijdert van jouw tanden en langs de tandvleesrand en tegelijkertijd jouw tandvlees
beschermt.

De dynamische vloeistofwerking van Sonicare stuwt vloeistof tussen de tanden

De Philips Sonicare elektrische tandenborstel biedt een unieke dynamische reiniging die op efficiënte en milde wijze de tanden en het tandvlees reinigt.

Opzetborstel met gebogen nek voor het beter poetsen van de kiezen

Deze tandenborstel heeft een unieke opzetborstel met gebogen nek waardoor de kiezen beter kunnen worden gepoetst en de tandplak ook op moeilijk bereikbare plaatsen wordt verwijderd.

Klinisch bewezen veilig en zacht

Philips Sonicare is een zachte elektrische tandenborstel voor beugels (opzetborstels slijten sneller als ze met een beugel worden gebruikt) en is ook veilig voor tandheelkundige restauraties (vullingen, kronen, facings) en parodontale pockets.

Ontworpen voor jou
Het slanke, lichte en ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat de tandenborstel gemakkelijk vast te houden en te gebruiken is, zodat je een geweldige reiniging krijgt zonder dat je druk hoeft te zetten.

Quadpacer-intervaltimer stimuleert grondig poetsen

De intervaltimer van 30 seconden geeft aan wanneer u elk kwadrant van uw gebit hebt gepoetst, zodat u alle vier de kwadranten van uw gebit even lang en grondig reinigt

De timer van 2 minuten zorgt ervoor dat u de aanbevolen poetstijd aanhoudt

De timer van 2 minuten op deze Philips Sonicare elektrische tandenborstel zorgt ervoor dat u de door tandartsen aanbevolen poetstijd aanhoudt

Met het Easy-start-programma kunt u geleidelijk wennen aan de Sonicare-tandenborstel

Voert de poetskracht geleidelijk op tijdens de eerste 14 poetsbeurten, zodat u rustig kunt wennen aan de Philips Sonicare elektrische tandenborstel

Philips Sonicare-tandenborstel voor wittere tanden

Deze Philips Sonicare elektrische tandenborstel helpt bij het verwijderen en verminderen van vlekken op uw tanden voor een stralende lach.

Verwijdert tot wel 2x meer tandplak dan een handtandenborstel

De gepatenteerde sonische technologie verwijdert tot wel 2x meer tandplak dan een handtandenborstel.

Specificaties:

Poetsstanden

 • Clean: Buitengewoon schoon, elke dag

Meegeleverde artikelen

 • Handvat: 1 stuk Easy Clean Philips Sonicare
 • Opzetborstel: 1 C1
 • Docking station: 1

Ontwerp en afwerking

 • Kleur: Wit

Reinigingsprestaties

 • Performance: Verwijdert tot 3 keer meer tandplak*
 • Timer: Quadpacer en SmarTimer

Gebruiksgemak

 • Handvat: Slank, ergonomisch design
 • Batterij-indicator: Het lampje geeft de batterijstatus aan
 • Systeem voor opzetborstel: Gemakkelijk opklikbare opzetborstels

Technische specificaties

 • Batterij: Oplaadbaar
 • Batterijtype: Lithium-ion 110 – 220v