Van Gils Basic Instinct Deodorant Spray 150 ml

Van Gils Deodorant Spray 150ml. Van Gils Basic Instinct gaat over de ‘instinctieve’ en avontuurlijke kant van de hedendaagse man. Want hij beseft dat juist dát het verschil kan maken tussen leven of geleefd worden.

Een passievolle, intense en mannelijke geur. Basic Instinct benadrukt deze uitdagende kant van het leven. Soms ongrijpbaar en onverwacht, maar altijd gepassioneerd en alles eruit halen wat er in zit…

Van Gils Basic Instinct Deospray is een krachtige, passievolle mannengeur die opent met frisse akkoorden van mandarijn en komkommer. Deze frisheid vloeit langzaam over in een bloemen bouquet van sinaasappelbloesem en jasmijn gecombineerd met een spannende spicy touch van nootmuskaat. Stap voor stap openbaart de geur haar diepste geheimen met verleidelijke tonen van hout, musk en het warme amber in de basis van de geur.

Van Gils Between Sheets is een verleidelijke citrus geur voor mannen die van belangstelling houden. De geur is een echte aanrader voor in de avond. De topnoten van deze geur bestaan uit limoen, grapefruit en mandarijn. Basilicum en lavendel vormen de hartnoten. De basisnoten worden gevormd door vanille, vetiver, tonka, ceder en patchoeli. Van Gils Between Sheets werd geïntroduceerd in 1997.

Van Gils Between Sheets Deodorant Deze geur is de geur van verleiding! Een zintuigelijke ervaring vol spanning; een aanraking, een intense geur? Naakt onder een flinterdun laken, spannende contouren? Geef je verbeelding in de vrije loop en ervaar het moment!

Van Gils Between Sheets Deodorant Stick. Deze deostick van Van Gils geeft je een fris gevoel en ondersteunt de parfumering. De Between Sheets lijn zorgt voor een citrusactige herengeur.

  • Topnoten: limoen, grapefruit en mandarijn
  • Hartnoten: basilicum en lavendel
  • Basisnoten: vanille, vetiver, tonka, ceder en patchoeli

Van Gils Bow Tie Deodorant Spray – 150 ml

Je bent helemaal opgedoft voor een speciale gelegenheid. Je draagt je nieuwste outfit, hebt extra aandacht besteed aan je uiterlijk en hebt je uiterste best gedaan om er op je best uit te zien! Als finishing touch ontbreekt er alleen nog een unieke geur om indruk te maken…

Ontdek Van Gils Bow Tie!

Van Gils Bow Tie is ontwikkeld voor de jonge, succesvolle en stijlvolle man die tradities op een stylish manier durft te tonen.

Geurnoten

  • Van Gils Bow Tie opent met een frisse top van Siciliaanse bergamot en cipres.
  • Het veelzijdige hart onthult een complex en kruidig karakter dankzij de kardemom. kaneel. nootmuskaat en kruidnagel.
  • Een mooie mix van ruig hout. patchoeli en vanille bonen geven de geur een sensuele finish die luxe en zelfvertrouwen uitstraalt!

Je bent helemaal opgedoft voor een speciale gelegenheid. Je draagt je nieuwste outfit, hebt extra aandacht besteed aan je uiterlijk en hebt je uiterste best gedaan om er op je best uit te zien! Als finishing touch ontbreekt er alleen nog een unieke geur om indruk te maken…

Ontdek Van Gils Bow Tie Deodorant!

Van Gils Bow Tie Deodorant  is ontwikkeld voor de jonge, succesvolle en stijlvolle man die tradities op een stylish manier durft te tonen.

Geurnoten
Van Gils Bow Tie Deodorant opent met een frisse top van Siciliaanse bergamot en cipres.
Het veelzijdige hart onthult een complex en kruidig karakter dankzij de kardemom. kaneel. nootmuskaat en kruidnagel.
Een mooie mix van ruig hout. patchoeli en vanille bonen geven de geur een sensuele finish die luxe en zelfvertrouwen uitstraalt!

Van Gils – Initiativ Deodorant spray 150 ml

Delicaat, romantisch en intens …
Van Gils Initiativ for Women zal uw zintuigen wakker maken door zijn appel- en mandarijnfruitige tonen die een roze hart van pioen en roze bloemen onthullen, gekleed met frisse groene tonen, liggend op elegante en warme muskusachtige tonen. Van Gils Initiativ for Women is een elegante geur vol vrouwelijke bloemige noten.

6 deodorant sprays van elk 150 ml.